Programma
Jpeg low untitled 0289

Dean Lewis (solo) - 21:00 uur

Dean Lewis (solo) - 21:00 uur

maandag 22 november 2021

maandag 22 november 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:15, Hoofdprogramma: 21:00

Let op: vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het concert van Dean Lewis in Bitterzoet verplaatst naar Paradiso Noord en gesplitst in twee concerten (om 19:00 uur en om 21:00 uur). Het evenement vindt nu plaats met zitplaatsen. Kaartkopers ontvangen uiterlijk dinsdag 16 november een bericht in welk concert ze zijn ingedeeld.

--

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen

Dean Lewis is een Australische singer-songwriter met fantastische liedjes en een rauwe, authentieke stem. Als schrijver voor andere artiesten was hij al erg succesvol, maar dat overtreft hij ruimschoots met zijn eigen werk. 'Waves' was de bestverkopende Australische single van 2017. Met 'Be Alright' bereikte Dean Lewis ook aan de andere kant van de oceaan de hitlijsten. Na het uitbrengen van zijn debuut album 'A Place We Knew', werd hij door Billboard benoemd tot 'number one emerging artist'. Nu staat hij met zijn nieuwe singles klaar om een akoestische set te spelen in Bitterzoet.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Dean Lewis
Dean Lewis - Looks Like Me

Dean Lewis

Looks Like Me

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma