Programma
Hannah Jantijn

De Toekomst Tour

De Toekomst Tour

dinsdag 24 oktober 2023

dinsdag 24 oktober 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Een redelijk verhaal voor radicale verandering.

Wie nu geboren wordt, zal extreme hitte meemaken. We bevinden ons in het kritieke decennium in de strijd tegen klimaatverandering. Maar met nieuwe verkiezingen op komst hebben we een laatste kans voor een ruk aan het stuur.

Vanavond presenteren klimaatactivist Hannah Prins en schrijver Jantijn Anema hun boek Je bent jong en je wil wat toekomst, waarin ze de weg naar de nieuwe werkelijkheid uitstippelen. Want hoe bouwen we een toekomst op de ruïnes van het verleden? Hannah en Jantijn brengen in kaart hoe fucked we zijn en op welke manier we het tij nog kunnen keren. Het resultaat is een redelijk verhaal voor radicale verandering.

In De Toekomst Tour nemen Hannah en Jantijn ons mee in hun pleidooi voor een crisisaanpak. Aangevuld met muziek en spraakmakende gasten wordt het een avond over hét verhaal van deze tijd.

Met Hannah Prins, Jantijn Anema, Wende, Lakshmi, Jort Kelder, Benedicte Ficq, Remko Vrijdag e.v.a.

Het boek 'Je bent jong en je wil wat toekomst' verschijnt op 19 oktober.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Je bent jong en je wil wat toekomst

  Hannah Prins en Jantijn Anema brengen in kaart hoe erg het écht is en op welke manier we het tij kunnen keren. Een eerlijk, onderbouwd verhaal, dat haarscherp duidelijk maakt waarom radicale verandering nodig is. Interessant voor degenen die al weten hoe slecht het gesteld is met de aarde, leerzaam voor degenen die daar nog over twijfelen en essentieel voor de politici en beleidsmakers die de komende jaren impact hebben op wat we eraan doen.

  Hannah Prins

  Over Hannah Prins en Jantijn Anema

  Hannah Prins (26) zet zich in voor Extinction Rebellion en is ambassadeur voor Stop Ecocide. Ze studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit en specialiseert zich in het (klimaat)strafrecht.

  Jantijn Anema (26) studeerde filosofie en rechten aan de Universiteit van Amsterdam met een focus op politieke theorie en rechten voor de natuur.

  Afterparty in de Kelder

  Na afloop vindt er in de kelder de afterparty plaats met een dj en de mogelijkheid om het boek 'Je bent jong en je wil wat toekomst' te kopen.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma