Programma
Image

De Raven van Odin - The Game

De Raven van Odin - The Game

woensdag 26 april 2023

woensdag 26 april 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Het is weer bijna zomer, tijd om te gaan scoren!

Wegens succes is er een tweede avond toegevoegd van de theatervoorstelling ‘The Game’ *in de Bovenzaal. Een voorstelling waarin vijf vrijgezelle spelers onder leiding van twee coaches het spel van de liefde gaan spelen in de vorm van een voetbalwedstrijd. Paradiso is het speelveld. 
 
De zoektocht naar het vinden van een ander voelt soms als een absurde wedstrijd. We verleggen de grenzen van onze moed, nemen nog een slok bier of een strategische cola en we zetten onze beste flirt moves in op de beats van de scheids aka DJ Sloopkogel Wies. Hoe win je dit spel? Wat zijn überhaupt de spelregels? Weten de spelers binnen de tijd van de wedstrijd te scoren? In de voorstelling zien we het flirten als een spelletje; vol corners, één-twee tjes, rode of gele kaarten en een schot voor open doel.
 
Daar waar altijd al geflirt wordt, Paradiso, spelen wij onze voorstelling/wedstrijd ‘The Game’ en daar waar ‘The Game’ gespeeld heeft, is het publiek na de voorstelling vervolgens zelf aan zet - met kersverse inzichten en nooit eerder verworven moed - op dit mooie speelveld. Let The Game begin voor de rest van de avond tot Paradiso zijn deuren sluit.
 
                            Wordt het zo’n avond?
                     JA, HET WORDT ZO’N AVOND

Concept en regie: Lisa de Kwant
Spel: Jules Aris, Sophie van Broekhoven, Joost van Dooren, Lisa de Kwant, Chanan Molenaar, Carmen Pereira-Stolle & Julius Schraven.
DJ: Sloopkogel Wies
Muziek: Sem ten Haaf 

 
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: 
Partycentrum Salmari, Breeze, Brouwerij ‘t IJ, IXY, Lekker Blijven Likken & Festina Lente. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma