Programma
STRANGELOVE gedrieen 2 R Pothuis parade

De Parade Gaat Door - 18.30

De Parade Gaat Door - 18.30

donderdag 13 augustus 2020

donderdag 13 augustus 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 18:30

 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

Dinsdagavond hebben wij vanwege een verdenking van besmetting met COVID-19 bij een van de optredende artiesten uit voorzorg besloten de programma’s van de Parade die avond niet door te laten gaan.

In overleg met alle betrokkenen annuleren wij uit voorzorg de voorstellingen van De Parade Gaat Door op woensdag 12 en donderdag 13 augustus.

In afstemming met de GGD en de Veiligheidsregio Amsterdam is besloten dat Paradiso vanaf vrijdag 14 augustus volledig veilig en verantwoord weer open gaat voor de drie resterende, andere voorstellingen van De Parade Gaat Door.

Wij kijken op dit moment naar de mogelijkheden om de geannuleerde voorstellingen te verplaatsen naar een nieuwe datum. Hierover ontvangen kaartkopers bericht per e-mail.
---------------------------------------------

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

De Parade Gaat Door in Paradiso van 10 t/m 16 augustus, met iedere dag twee programma's (om 18.30 en 21.30 uur) van ieder twee voorstellingen: STRANGELOVE van Ko van den Bosch & Kat op het Spek en H.E.A.R.2.0.2.0.  van Alex Klaasen en Henry van Loon. 


STRANGELOVE – Ko van den Bosch & Kat op het Spek

STRANGELOVE is een hardhandige comedy over het leven in quarantaine, de pandemie, de globalisering en het einde van de wereld, zoals wij die kennen. Drie mannen, een president, een kolonel en een wetenschapper hebben zich verschanst in een bunker en wachten op het moment dat de pandemie uitgeraasd is. Dat zal het moment zijn dat de aarde leeg is en een nieuwe, betere wereld gemaakt kan worden. Dat leek hen een goed idee.

De waanzin van de wereld heeft zich echter vastgezet in de hersenen van de mannen. In hun hoofden is de wereld een dolgedraaide grap geworden, waarin ze wanhopig zoeken naar de clou.

Strangelove is absurd-komisch, beeldend theater, geëngageerd entertainment en een verbijsterende rock ’n roll cartoon in een.

Lachzalf voor de door de crisis ontwrichte mensheid.

Strangelove wordt geproduceerd door Kat op het Spek en gemaakt door Ko van den Bosch (ex Alex d’Electrique, ex Noord Nederlands Toneel), Peter van de Meulebroecke ( ex Noord Nederlands Toneel, Tuning People), Thijs Prein en Roelof Pothuis (Kat op het Spek). Eerder maakte dit collectief de legendarische voorstelling Missie zoekt Massa over de Russische Revolutie.

Credits:

 • Ko van den Bosch
 • Peter Vandemeulebroecke
 • Thijs Prein
 • Roelof Pothuis
 • Virginie Bakker


Alex Klaasen en Henry van Loon - H.E.A.R.2.0.2.0. 
De legendarische band H.E.A.R. van Alex Klaasen, Henry van Loon en Jan & Keez Groenteman trekt in Paradiso alle registers open om het leven te vieren in deze gekke malle tijd. Maak je klaar voor een onvergetelijke reprise van hun afscheidsconcert Uitgerukt. Een gelikte show van ongekend hoog niveau met louter hits die iedereen mee kan zingen. Van Kokkel & Scheermes tot Haal Alles Uit Het Leven en van Catchy tot Met Maten. Natuurlijk komt ook de fonkelnieuwe kiloknaller Dicht Bij Elkaar voorbij. H.E.A.R. krijgt als altijd de handjes in de lucht, de voetjes van de vloer en de zakdoekjes uit de verpakking. Want als je alles uit het leven haalt haal je ook echt alles uit het leven.

Line-up

Grote Zaal

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma