Programma
Erwin Olaf

Nachtmist

Nachtmist

woensdag 27 september 2023

woensdag 27 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Zaal sluit: 02:00, Hoofdprogramma: 22:00

Deze avond is gratis toegankelijk. Vol = vol. Donaties voor de stichting van Erwin Olaf worden op prijs gesteld.
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Na de begrafenis en de bijeenkomst op het Homomonument voor fotograaf Erwin Olaf (1959-2023) bruist de nacht in Amsterdam tot in de kleine uurtjes door met activiteiten in o.a. Club Church, Pamela & Paradiso.

Erwin en Paradiso hebben een rijke connectie vanaf de tijd van de PeP Club, mid-jaren 80, tot extravagante feesten in de laatste decennia zoals Fucque Les Balles, het statement makende Black Tea Party en het liefdevolle Milkshake Festival. Altijd verassend, soms controversieel, vaak gedurfd, uitdagend en ondeugende evenementen.

In de Bovenzaal draaien bevriende DJs, waaronder Heisa Jynx, Wannabe A Star & Eddy de Clercq, muziek that Erwin would have approved of, met videoprojecties van zijn feesten in Paradiso, posters en foto's.

Eddy de Clercq vertoont een aantal beelden van zijn privécollectie en deelt verhalen en anekdotes. Performances van Miss Bunty, House of Hopeless & House of Lostbois.

Entree is gratis, vol=vol. Donaties voor een stichting tegen pesterij - deze wordt binnenkort opgericht door Studio Erwin Olaf - zijn meer dan welkom.

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma