Programma
Header Verkiezingsshowkopie

De Lokale Verkiezingsshow

De Lokale Verkiezingsshow

dinsdag 20 maart 2018

dinsdag 20 maart 2018

In Paradiso

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Wie zorgt ervoor dat jouw straat schoon blijft, dat je veilig over straat kunt lopen en je de juiste zorg krijgt? Juist ja, dat zijn gemeenteraadsleden. Daarom organiseren campagnebureau BKB, omroep WNL, de Volkskrant en het Periklesinstituut de verkiezing ‘Beste Raadslid van Nederland’. Na een zinderende strijd op radio, televisie, krant en online vindt aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen in Paradiso de ontknoping plaats. In een live uitzending van omroep WNL strijden de finalisten tegen elkaar. Wie mag zich na deze avond de opvolger van SP’er Ron Meyer en D66’er Jan Paternotte noemen?

Maar uiteraard mag de lokale campagnestrijd niet vergeten worden. Voorafgaand aan de finale analyseren insiders, journalisten en campagnestrategen de verkiezingsstrijd in heel Nederland tijdens het voorprogramma Campaign Watch. Welke landelijke of lokale partij voert de beste campagne? Wie heeft de beste campagnespot? Wat zijn nou echt belangrijke thema’s en welke uitslagen verwachten we op 21 maart?

Met o.a. Ron Meyer (voorzitter SP), Jan Paternotte (Tweede Kamerlid D66), Bertine Moenaff (journalist Radio 1) en Frank Hendrickx (parlementair verslaggever Volkskrant). 

Bekijk evenement op Facebook

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma