Programma
De Kift website

De Kift TOP 30 + The Messthetics

De Kift TOP 30 + The Messthetics

Saturday 8 June 2019

Saturday 8 June 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

De Kift bestaat dertig jaar en dat wordt gevierd met een jubileumshow en een speciale Top 30-setlist. De fanfare-punkband wordt op deze avond voorgegaan door het nieuwe jazz-punkproject The Messthetics, opgericht door leden van de invloedrijke band Fugazi. Een double bill die niets anders belooft dan een stevige dosis gecontroleerde chaos.

De Kift 
De Kift geeft ter ere van het dertigjarig bestaan voor het eerst de macht aan de luisteraars. Uit alle honderdnegentig nummers is door het trouwe publiek een top 30 gekozen, waarin dertig jaar van tomeloze energie en euforie wordt samengevat. Tijdens de jubileumtour speelt de veelkoppige Zaanse muziekgroep deze lijst van publieksfavorieten van begin tot eind.

The Messthetics
De laatste keer dat drummer Brendan Canty en bassist Joe Lally samen in een band speelden, vormden ze het ritmesectie van de Amerikaanse post-hardcoreband Fugazi. In 2016 werd met toevoeging van gitarist Anthony Pirog het nieuwe jazz-punkproject The Messthetics opgericht. Op het debuut is te horen hoe het gitaarspel van Anthony behendig over de voortstuwende drumgrooves van Brendan kronkelt, terwijl de bas van Joe een stevig en ambitieus fundament vormt. Complexe muziek, maar dan uitgevoerd met heel veel plezier.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • De Kift
  • The Messthetics
Op zaterdag 8 juni staan De Kift en The Messthetics in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

De Kift

Wee My

Op zaterdag 8 juni staan De Kift en The Messthetics in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

The Messthetics

Tiny Desk Concert

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma