Programma
Mokums Bingo Banner verkleind

De Grote Bingo Diner Show

De Grote Bingo Diner Show

maandag 27 november 2023

maandag 27 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 17:00, Zaal sluit: 23:30, Hoofdprogramma: 18:30

Een avondvullende show vol Amsterdamse eigenaardigheden in de beroemdste poptempel van Nederland. Met: Haute Friture van Febo, zure Amuses van Kesbeke, muzikale en theatrale odes aan Johnny Jordaan door de Porders (ex-bandleden Jah6, Beef en Gotcha!), biefstuk en toetje van Loetje, 3 ronden A-meezing Bingo met mooie prijzen en tenslotte de Sint & Santa finale. Maak het allemaal mee: eten, zingen & bingoprijzen winnen op 27 november, LIVE in het Mokums Paradiso!

MOKUMS PARADISO
Het Mokums Paradijs heeft een bijzonder feest op een unieke plek georganiseerd. Want vlak voor de gortdroge in beton gegoten Sint & Kerstdagen verplichtingen ligt op 27 november in Paradiso de zinnen verzettende Jordaanrode oase die De Grote BINGO DINER Show heet, een avond vol gein, ongein en ‘geef mij maar Amsterdam’.

ETEN
Er wordt voor je gekookt. Of beter: gebakken. Want bij deze sááálige show wordt beroemd hoofdstedelijk vlees geserveerd. Op het menu bij Paradiso staat namelijk een Balinees exemplaar van LOETJE. Met friet en salade. Of een heerlijke vegetarische maaltijdsalade, dat kan ook. En het toetje? Ook van LOETJE!

ZINGEN
Tijdens het diner staan De Porders op het podium. Deze 8-mansformatie brengt een muzikale en theatrale ode aan de beroemdste zanger die Amsterdam ooit heeft voortgebracht: Johnny Jordaan. Bij het Mokums Paradiso wordt zijn oeuvre door de Porders gedurende de maaltijd overgoten met een jus van Jordaan en Jamaica.

BINGOPRIJZEN WINNEN
Nog zo’n goede Amsterdams gewoonte: Bingoën. In een nieuw jasje gestoken door het fameuze team van de Amsterdam Big Time Crew, het gezelschap dat iedere woensdag in het Centraal Station van Amsterdam fluitend Restaurant 1e Klas met hun ‘Ameezing’ bingo formule tot de nok toe uitverkoopt. Op 27 november presenteren zij maar liefst 3 rondes waarin fantastische prijzen te winnen zijn. De thema’s? Hazes, Guilty Pleasure en Kerst.

ECHT AMSTERDAMS, ECHT IETS VOOR JOU?
De grote Bingo Diner show in Paradiso is voor Amsterdammers een aanrader. Of voor ‘hun’ die zich dat voelen: levensgenieters, forens-fans, meezingers, je buren, zuid-assers, retreatgrietjes, uitgevers & opmakers, grachtengordeldieren, steigertijgers, kantinekanaries, suikerspinnen & panterprint-diva’s, iedereen is welkom en we verwachten je feestelijk gekleed. Tip voor een meelezend hoofd personeelszaken: hiermee scoor je het einde van dit jaar wél bij de collega’s dus waar wacht je nog op!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Bovenzaal

   Kelder

    Tickets

    BESTEL TICKETS
    Er zijn 4x soorten kaartjes voor tafels van 8 of 2 personen in de zaal of op het balkon:

    ZAAL TICKET
    € 712,- (€ 89 pp)
    Kom eten, feesten en winnen met vrienden. Of collega’s. Of allebei. En ga bij elkaar zitten want dat is wel zo gezellig als de Bingo prijs bij jullie aan tafel valt! Tafel voor 8 personen in de zaal, inclusief optreden van De Porders, het Loetje diner, Amsterdamse meezing bingoshow, 3 ronden bingokaarten p.p., lidmaatschap Paradiso, ticket fee.

    LOVESEAT TICKET
    € 178 (€ 89 pp)
    Voor de A’dammer’s en E.v.a.’s van het Mokums Paradijs. Of Ada en Eva of Adam en Evert. Hoe jullie ook komen, bij het Mokums Paradiso is het ook voor jullie 2 alles in 1. Het ticket is immers voor 2 personen inclusief optreden van de Porders, het Loetje diner, de Amsterdamse meezing bingoshow, 3 ronden bingokaarten p.p., lidmaatschap Paradiso, ticket fee. Jullie zitten met z’n 2-en op het 1e balkon direct aan de balustrade.

    STAMTAFEL TICKET
    € 632 (€ 79 pp)
    Trommel vrienden en iedereen die over een gouden strotje en goed humeur beschikt op en neem plaats op het 1e balkon van de beroemdste poptempel van Nederland. De stamtafel is voor 8 personen, inclusief optreden van De Porders, het Loetje diner, Amsterdamse meezing bingoshow, 3 ronden bingokaarten p.p., lidmaatschap Paradiso, ticket fee.

    PENTHOUSE TICKET
    € 552 (€ 69 pp)
    Jullie huren met 1 grote familie, of een halve etage, of een compleet kantoor, of een bar, of een dispuut of een start-up het penthouse van Paradiso af. In ieder geval passen jullie bovenin Paradiso tegenover het podium, vlak boven de balkonbar. Paradiso Penthouse tickets zijn beperkt beschikbaar: 3 x 8 personen, inclusief optreden van De Porders, het Loetje diner, Amsterdamse meezing bingoshow, 3 ronden bingokaarten p.p., lidmaatschap Paradiso, ticket fee.

    WIN&ZING BINGO TICKET
    €29,50 pp
    Geen zin in eten, maar wél in bingo? Dan is dit ticket voor jou/jullie. Je bent welkom vanaf 20:00 uur en dit ticket is goed voor 3 ronden a-meezing bingo. Thema's: Hazes, Guilty Pleasures & Kerst.
    Let op: hier zit dus geen diner bij.

    Programma

    17.00 uur: Deuren open
    Haute friture en zure Amuse van FEBO en Kesbeke bij binnenkomst
    18.30 uur: Aanvang diner Loetje
    18.45 uur: Start LIVE optreden De Porders
    19.45 uur: Toetje van Loetje
    20.00 uur: Pauze
    20.30 uur: Hazes Bingo
    21.30 uur: Guilty Pleasure Bingo
    22.30 uur: Kerst Bingo
    23.30 uur: Einde

    Line-Up

    De Porders

    Paul van Musscher

    Zanger. Johnny Jordaan kwam ter wereld als Jan(tje) van Musscher, inderdaad dezelfde achternaam als die van Paul. Via vaderskant familie. Of zoals Paul het noemt: een regelrechte 3-hoogachterneef. Logisch dus dat Paul de meeste zangpartijen voor zijn rekening neemt.

    Jaro Renout

    Zanger en MC. In het dagelijks leven (mede)eigenaar van het beroemde hoofdstedelijke muziekcafé Checkpoint Charlie, gelegen aan het einde van de Jordaan en het begin van de staatsliedenbuurt. De opa van Jaro was 1 van de laatste Porders uit de meest bezongen wijk van Nederland. Wat een Porder is gaat u van hem horen op 27 november.

    Pieter Both

    Zanger. En niet zo’n kleintje ook. Van de band Beef. En van Gotcha! En van Jah6. Maar ook programmeur van de immens populaire reggaeweide van de Zwarte Cross, het grootste festival van Nederland. Pieter zingt het Amsterdamse levenslied op een manier die kenners in vervoering brengt. Begint de beloofde saus van Jordaan en Jamaica al een beetje te dagen?

    Marcel Cornelisse

    Gitaar en arrangeur. Verantwoordelijk voor de Jamaica jus van de Porders. Voert met bassist Patrick Kuschel, die met Pieter, Rudi en Bas deel uitmaakte van Jah6, de muzikale directie. Samen raken zij de juiste Amsterdamse en Caraïbische snaren.

    Bas van den Biggelaar

    Toetsenist. Van de Porders. Maar was ook bij Beef en tevens bij Jah6 op keys de sleutelfiguur.

    Rudi de Graaf en Ron Rotteveel

    Rudi is Percussionist. Van de Porders. En Jah6 en Gotcha! Maar ook Karaokist. Want naast dat hij samen met drummer Ron Rotteveel de Porders ritmisch in het gareel houdt, trommelt Rudi jaarlijks 1.500 meezingers op in Paradiso tijdens de legendarische Smartlappen Karaoke Shows die hij in de poptempel van Amsterdam produceert en organiseert. Wij willen maar zeggen: Rudi en Ron weten uw foute en weke delen feilloos te vinden.

    Amsterdam Big Time Crew

    DJ AMEEZING Martijn van Stuyvenberg, tevens editor in chief van Mokums Magazine voelt directeur sfeerbeheer, bingomaster en podiumdier Robert Plat feilloos aan. Hun avonden zijn volgens Hans van der Beek ‘vlek op vlek op vlek’ en zouden in het ziekenfonds opgenomen moeten worden! Martijn en Robert worden tijdens de avond bijgestaan door Koen van Assema en Cas Zeeman.

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma