Paradiso

De Gekste Dag

De Gekste Dag

maandag 28 maart 2011

maandag 28 maart 2011

Vanuit Paradiso presenteert De Gekste Dag een 3 uur durende liveshow vol scherpe humor met comedians en bekende Nederlanders die dingen doen die niemand van ze verwacht. Doel? Gek doen, voor een ander! De Gekste Dag wil met deze benefietavond bijzondere acties op touw zetten om geld op te halen voor vier goede doelen: het Jeugdcultuurfonds, het Jeugdsportfonds, Alzheimer Nederland en het Nationaal Ouderenfonds.

Tijdens de live tv-uitzending (uitgezonden door BNN en de VARA) komen de meest spraakmakende acties voorbij en worden allerlei uitdagingen aangegaan. Henny Huisman doet nog een keer zijn 'moppentrommel', maar dan met bejaarden; Peter R. de Vries doet een heftige onthulling over Arie Boomsma; Bert van der Veer gaat uit de kleren en wie oh wie wordt Holland's Next Top Clown?

Er is veel cabaret, met niemand minder dan Jan Jaap van der Wal, Howard Komproe, Najib Amhali, Dolf Jansen en Geen Familie, er zijn muzikale optredens van Claudia de Breij, Brigitte Kaandorp, Thomas van Luyn en Stanley en de Menzo's en er gaat worden gelachen.


Presentatie is in handen van: Patrick Lodiers, Claudia de Breij, Valerio Zeno, Brigitte Kaandorp, Sophie Hilbrand, Thomas van Luyn en Frank Evenblij.

Kijk voor acties en filmpjes op www.degekstedag.nl.

Paradiso Programme

Programma