Programma
De Dijk Persfoto 2021jpg

De Dijk

De Dijk

donderdag 15 december 2022

donderdag 15 december 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van donderdag 16 december 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn geldig voor deze nieuwe datum. Er zijn ook concerten op vrijdag 16 december en zaterdag 17 december.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

De Dijk is uitgegroeid tot een band die waarschijnlijk iedere Nederlander kent: Huub van der Lubbe en de band zitten in het collectieve geheugen van haast drie generaties muziekliefhebbers. Meer dan 40 jaar na oprichting staat de band nog steeds met plezier en enthousiasme op de planken. De Dijk heeft overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. De roots van hun muziek liggen in the Deep South: New Orleans, Muscle Shoals en Memphis, Tennessee. 

Het nieuwste album 'Nu Of Nou' verscheen eind 2019. Exact veertig jaar geleden, op 1 oktober 1981 stond De Dijk voor het eerst in Paradiso, als voorprogramma van Raymond van het Groenewoud. De decennia die volgde stond de band er bijna elk jaar opnieuw wat het totaal op ruim tachtig eigen optredens brengt. Maar dat de sleur er zeker nog niet inzit komt de band ook dit jaar weer met hun traditionele eindejaarsconcerten aantonen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Dijk
Hqdefault 211202 172327

Als Ze Er Niet Is

Hqdefault 211202 172328

Kan Ik Iets Voor Je Doen

Hqdefault 211202 172328 1

Audio stream Live in Paradiso 2019

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma