Programma
Feedpost

De Amsterdamse Verkiezingsshow met de Kiesmannen

De Amsterdamse Verkiezingsshow met de Kiesmannen

Monday 24 January 2022

Monday 24 January 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:45, Hoofdprogramma: 21:15

Dit programma is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 9 maart 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Programma half zittend, half staand

Met de beelden van verlaten Amsterdamse straten nog vers in ons geheugen, likt de stad haar wonden. Mokum, onze stad. De stad waar wij nog niet eerder zo op aangewezen zijn geweest. Die stad, die gaat haar nieuwe koers bepalen. Wij, jonge Amsterdammers, gaan haar nieuwe koers bepalen: tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Maar hoe verschillen de Amsterdamse partijen op belangrijke thema's als het aanpakken van de wooncrisis, klimaatverandering en zware criminaliteit in de stad? 

Op maandag 24 januari 2022 staan de Kiesmannen live in Paradiso Amsterdam met een spetterende Amsterdamse verkiezingsshow vol optredens, humor en interactie. Geen algemene verhalen over landelijk politiek gesteggel, maar alle ballen op de Amsterdamse politiek. De Kiesmannen stomen je klaar rondom de belangrijkste verkiezingsthema's: van de wooncrisis naar de zware criminaliteit, van de klimaatdoelen tot toerisme in de stad en van werk tot stadsgroen. Geen vraag blijft onbeantwoord, zodat jij op 16 maart vol zelfvertrouwen dat stemhokje in stapt.


Over de Kiesmannen 
Door middel van het organiseren van verkiezingsshows, podcasts en campagnes in Nederland en Europa hebben de Kiesmannen in de afgelopen jaren tienduizenden jongeren geïnformeerd over maatschappelijke thema's en verkiezingen. Afgelopen maart 2021 keken ruim 15.000 jongeren naar de Nationale Verkiezingsshow Livestream vanuit Paradiso, en stonden de Kiesmannen dit jaar (bijna) met een nieuwe show op Lowlands.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Kiesmannen

De Kiesmannen podcast

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma