Programma
Feedpost

De Amsterdamse Verkiezingsshow met de Kiesmannen - 18:45 uur

De Amsterdamse Verkiezingsshow met de Kiesmannen - 18:45 uur

woensdag 9 maart 2022

woensdag 9 maart 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 18:45

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

Let op: er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor deze extra show om 18:45 uur. Het programma om 21:15 uur is uitverkocht.

  • Programma met zitplaatsen

Met de beelden van verlaten Amsterdamse straten nog vers in ons geheugen, likt de stad haar wonden. Mokum, onze stad. De stad waar wij nog niet eerder zo op aangewezen zijn geweest. Die stad, die gaat haar nieuwe koers bepalen. Wij, jonge Amsterdammers, gaan haar nieuwe koers bepalen: tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Maar hoe verschillen de Amsterdamse partijen op belangrijke thema's als het aanpakken van de wooncrisis, klimaatverandering en zware criminaliteit in de stad? 

Op woensdag 9 maart 2022 staan de Kiesmannen live in Paradiso Amsterdam met een spetterende Amsterdamse verkiezingsshow vol optredens, humor en interactie. Geen algemene verhalen over landelijk politiek gesteggel, maar alle ballen op de Amsterdamse politiek. De Kiesmannen stomen je klaar rondom de belangrijkste verkiezingsthema's: van de wooncrisis naar de zware criminaliteit, van de klimaatdoelen tot toerisme in de stad en van werk tot stadsgroen. Geen vraag blijft onbeantwoord, zodat jij op 16 maart vol zelfvertrouwen dat stemhokje in stapt.

Over de Kiesmannen
Door middel van het organiseren van verkiezingsshows, podcasts en campagnes in Nederland en Europa hebben de Kiesmannen in de afgelopen jaren tienduizenden jongeren geïnformeerd over maatschappelijke thema's en verkiezingen. Afgelopen maart 2021 keken ruim 15.000 jongeren naar de Nationale Verkiezingsshow Livestream vanuit Paradiso, en stonden de Kiesmannen dit jaar (bijna) met een nieuwe show op Lowlands.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Kiesmannen
Hqdefault 220127 151139

De Amsterdamse Verkiezingsshow

Trailer

Partner: Kieskompas

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma