De Ambassade

De Ambassade

De Ambassade

zaterdag 19 juni 2021

zaterdag 19 juni 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Vanwege de versoepelde coronamaatregelen kan dit programma doorgaan zoals gepland. In het kader van de beperkte zaalcapaciteit is het niet nodig je te laten testen. Bekijk deze pagina voor alle up-to-date informatie over de maatregelen die bij dit programma van toepassing zijn.  

-

Dit is het verplaatste concert van 22 oktober 2020 en 18 februari 2021. Let op: de openings- en aanvangstijden zijn aangepast. Tickets gekocht voor de concerten op de originele datum zijn geldig voor deze nieuwe show in de grote zaal van Paradiso.

 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

De Ambassade houdt sinds een aantal jaar de gemoederen in de Amsterdamse scene bezig met donkere, Nederlandstalige wave. Het project van Pascal Pinkert (Dollkraut) wist in 2016 direct de aandacht te trekken met de gruizige single ‘Geen Genade’, een combinatie van in reverb verdronken teksten, koude synthesizers en galmende drumcomputers. De singles die daarna verschenen waren op één hand te tellen, maar in 2019 loste De Ambassade alle hooggespannen verwachtingen in met eerste langspeler ‘Duistre Kamers’. 

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Uitgestelde ADE-concerten

  De Ambassade zou in eerste instantie twee ADE-concerten geven in Paradiso Noord op 22 oktober 2020, maar deze moesten in verband met coronamaatregelen worden uitgesteld. De concerten werden daarom samengevoegd tot één show in de grote zaal van Paradiso en verplaatst naar 18 februari 2021. Omdat dit concert vanwege de maatregelen ook niet kon plaatsvinden, moest deze nogmaals worden verplaatst naar een nieuwe datum: zaterdag 19 juni 2021. Alle gekochte tickets voor de originele datum blijven geldig voor dit concert.

  Hqdefault 210223 102322

  De Ambassade

  Verwijder Jezelf

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma