Programma
Dawn Brothers

Dawn Brothers + Elephant

Dawn Brothers + Elephant

maandag 20 december 2021

maandag 20 december 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Eerder moesten we het concert van Dawn Brothers uitstellen vanwege de coronamaatregelen. We zijn een tijd lang op zoek geweest naar een nieuwe datum. Helaas is het niet gelukt om het concert opnieuw te plannen; de show is definitief afgelast. Er komt dus geen nieuwe datum. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Alhoewel The Dawn Brothers geen bloedverwanten zijn, zijn het wel degelijk broeders in de rock 'n roll. Met hun debuutalbum 'Stayin’ Out Late' leverden de Dawn Brothers een overtuigend bewijs dat soulvolle rock ’n roll altijd actueel blijft. In de zomer van 2020 besloot de band een konvooi vol apparatuur mee te nemen naar een villa in Frankrijk, en zo maakte de groep daar het nieuwe album genaamd 'Dusk'. Het werd een album dat staat voor vier jaar broederschap en vriendschap, en de pieken en de dalen hiervan.

Elephant

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door Elephant. De vierkoppige Rotterdamse band maakt popmuziek met een indierandje. In maart 2021 verscheen hun debuut EP genaamd 'Elephant'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Elephant
  • The Dawn Brothers
Op maandag 20 december geeft The Dawn Brothers een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

The Dawn Brothers

The Dawn Brothers - Vampire

Op maandag 20 december geeft The Dawn Brothers een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

The Dawn Brothers

The Dawn Brothers - Vista Cruiser

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma