Programma
Lavenir davina garrettbornphotography 22

Davina and the Vagabonds

Davina and the Vagabonds

dinsdag 30 mei 2017

dinsdag 30 mei 2017

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

De datum blijft ongewijzigd, de aanvang wijzigt echter naar 21.00 uur (was 22.00 uur). De zaal gaat open om 20.00 uur. De tickets worden inclusief daglidmaatschap. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: http://www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm">www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm.

Luisteren naar Davina and The Vagabonds is alsof je in een wonderlijke tijdmachine stapt: de muziek ademt overduidelijk jazz en blues uit de vroege twintigste eeuw. Toch doe je de band daarmee te kort. Hun sound is namelijk authentiek en tegelijkertijd fris door invloeden vanuit pop, soul en latin.

De Amerikanen zijn bepaald niet onopgemerkt gebleven. Met hun energieke live shows en scherpe band look hebben ze al menig festival in eigen land én Europa (o.a. North Sea Jazz in 2015) op zijn kop gezet. Frontvrouw Davina Sowers wordt door haar stem en podiumpersoonlijkheid al vergeleken met Adele, Amy Winehouse en Etta James.

Retourneren van kaarten die gekocht zijn voor het concert in North Sea Jazz Club op 3 juni is gezien het faillissement niet mogelijk. Deze kaarten zijn wél geldig als toegangsbewijs voor dit concert. We hopen op uw begrip.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Davina and The Vagabonds
Lavenir davina garrettbornphotography 22

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma