Programma
David Ryan Harris aangepast

David Ryan Harris + Anna Pancaldi

David Ryan Harris + Anna Pancaldi

donderdag 3 mei 2018

donderdag 3 mei 2018

In Paradiso

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:00

De carrière van singer-songwriter/producer David Ryan Harris kent vele gezichten. Voornamelijk bekend van zijn werk als vaste kracht bij John Mayer en Dave Matthews houdt Harris er ook een langlopende solocarrière op na. Naast een uitstapje naar rock met zijn bands Brand New Immortals en Follow for Now, staat Harris nu solo zes albums sterk (waarvan ‘Songs for Other People’ zijn laatste wapenfeit is uit 2017). Ook produceerde hij voor India.Arie en Guy Sebastian. Het geluid van Harris laat zich omschrijven als ‘acoustic rock & soul’ met hier en daar ruimte voor een ballad of een flinke “blues stomper”. Voor liefhebbers van Marc Broussard, Gavin Degraw en John Mayer.

Voor zijn nieuwste album, Songs For Other People, werkte hij samen met drummer Terrence Clark, toetsenist Zach Ray en Grammy Award-winnende producer Mike Elizondo (Eminem, Dr. Dre, Maroon 5) op bas. Gedurende 2017 tourde DRH veel met John Mayer tijdens zijn The Search For Everything World Tour. 2018 is voor Harris het jaar dat hij zich weer focust op zijn solocarrière.

Voorprogramma: Anna Pancaldi
Singer-songwriter Anna Pancaldi staat inmiddels drie EP’s sterk. Na haar debuut ‘Black Tears’ en opvolger ‘Dear Joey,’ is ze nu terug met het ingetogen ‘Sweet Charity. Op deze laatste EP krijgen de piano en stem van Pancaldi de hoofdrol, wat zorgt voor een intense beleving van de emoties en teksten van Pancaldi. De inspiratie zoekt Anna bij grootheden als Carole King, Jeff Buckley en Joni Mitchell. BBC 6 Music en BBC Radio 2 waren al betoverd, vanavond zal ze hetzelfde doen bij het publiek in het voorprogramma van David Ryan Harris.

Bekijk evenement op Facebook
David Ryan Harris Youtube Image 1

Coldplay

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
David Ryan Harris Youtube Image 2

Shelter

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma