Programma
David Ramirez Joshua Walker

David Ramirez + Joshua Walker

David Ramirez + Joshua Walker

Thursday 31 August 2023

Thursday 31 August 2023

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van David Ramirez en Joshua Ray Walker is verplaatst van Zonnehuis naar naar Tolhuistuin, IJpromenade 2, Amsterdam. Het tijdstip is niet gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met alle details.

  • Programma half zittend, half staand

Op donderdag 31 augustus slaan David Ramirez en Joshua Ray Walker de handen ineen voor een bijzondere avond waar Americana, blues, roots, country en honkytonk hoogtij vieren.

David Ramirez
David Ramirez is een singer-songwriter die bekendstaat om teksten die uit het leven gegrepen zijn. Met zijn diepe stemgeluid bezong hij in 2020 bitterzoete liefde op album 'My Love is a Hurricane', waarop hij het begin en eind van een liefdesrelatie omschrijft. De Texaan weet hoe hij moet biechten, maar laat met een combinatie van blues, Americana en folk ook onuitgesproken woorden voelen. Ramirez verstaat zijn vak en is meeslepend, theatraal en kwetsbaar.

Joshua Ray Walker
Op album 'See You Next Time' schildert de uit Texas afkomstige Joshua Ray een honkytonk portret van stamgasten, wanna be cowboys, dromers en verloren zielen. Het album is de laatste van een trilogie die elk op elkaar voortborduren. In 2019 kwam debuut 'Wish You Were Here' uit, opgevolgd door 'Glad You Made It' in 2020, waarmee hij meteen de toplijsten voor Americana en country bestormt. Het idee achter de albums is dat ze allemaal met elkaar interacteren op de laatste avond voordat alle barren voor altijd dichtgaan. Walker is als singer-songwriter in staat om op een meesterlijke wijze karakters tot leven te brengen, waarbij romantiek, rouw en verdriet de boventoon voeren.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • David Ramirez
  • Joshua Ray Walker
Op donderdag 31 augustus staan David Ramirez & Joshua Walker in Zonnehuis voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Davird Ramirez

My Love Is A Hurricane

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op donderdag 31 augustus staan David Ramirez & Joshua Walker in Zonnehuis voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Joshua Ray Walker

Sexy After Dark

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma