Programma
Darwin Deez website

Darwin Deez - '10 Yearz' Tour

Darwin Deez - '10 Yearz' Tour

zondag 28 maart 2021

zondag 28 maart 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

English info below)

Nederlands:

Het concert van Darwin Deez kan niet doorgaan op de geplande datum in verband met het uitstellen van de Europese tournee. Om die reden is het concert verplaatst naar donderdag 26 mei 2022. Let op: het concert vindt plaats in Paradiso. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

English:

The March 28th, 2021 concert of Darwin Deez can’t take place as planned, due to the artist’s postponement of the European tour. Therefore, the concert is rescheduled to Thursday, May 26th, 2022. Please note: this concert takes place at Paradiso. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

-

In 2020 is het tien jaar geleden dat indiegroep Darwin Deez doorbrak. De vrolijke band uit New York wist op te vallen met rammelige folksongs en catchy hooks, aangevuld met een flinke dosis humor. Hun zelfgetitelde debuutplaat met daarop de aanstekelijke nummers ‘Radar Detector’ en ‘Constellations’ zorgde in 2010 dan ook meteen voor de nodige opschudding. Het tienjarig bestaan is voor de band rondom Darwin Smith een uitgelezen moment voor een jubileumtour. Tijdens elke show wordt het album daarom in zijn geheel gespeeld, met naderhand een selectie hoogtepunten van latere releases. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Darwin Deez
Hqdefault 200408 162301

Radar Detector

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma