Programma
Paradiso

Dansé Dansé presents 'Eclectic Africa'

Dansé Dansé presents 'Eclectic Africa'

vrijdag 10 februari 2017

vrijdag 10 februari 2017

Locatie: Paradiso Noord. Adres: Buiksloterweg 5 c, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Vanaf nu kun je voor alle nachtprogramma’s ook terecht op www.clubparadiso.amsterdam. Volg Club Paradiso ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Line-up:

Live: Afriquoi (UK)
Esa Williams (Ata Kak / Highlive)
Bonnefooi (Rush Hour)
Kumasi (resident Dansé Dansé)

Dansé Dansé brengt je de beste afrobeat, kwaito, highlife, soca, mbalax, soukous, mandinga en  meer om op te dansen. Soms is de muziek vrolijk, soms duister, maar altijd ritmisch, net als het enorme, cultureel rijke gebied waar ze hun inspiratie vandaan halen: Afrika. 

Live muziek wordt verzorgd door Afriquoi, de afro-fusion formatie uit Londen. De underground sensatie met leden uit Afrika, de Caribische eilanden en de UK fuseert Congolese gitaar, Mandika Percussions en Gambiaanse Kora met opzwepende elektronische inputs. Soca, Soukous maar ook house en jungle staan aan de basis voor deze niet-te-missen band.

Naast de band is de Zuid-Afrikaan Esa Williams uitgenodigd. De voormalig boiler room host timmert aan de weg als bandleider van de succesvolle Ata Kak band en produceert regelmatig voor labels als Highlife en Basic Fingers.

Paradiso Programme

Programma