Programma
Danny fb

Danny Vera + Mercy John

Danny Vera + Mercy John

Sunday 23 December 2018

Sunday 23 December 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door zijn muzikale omlijsting van het programma 'Voetbal Inside' van Johan Derksen, en zijn memorabele bijdragen aan 'De Wereld Draait Door' en 'RTL Late Night'. Bezoekers van zijn clubshows ontdekken het eigen werk van deze rasartiest, en zijn eerste twee theatertours 'The New Black & White' en 'Between the Dark & Daylight' zorgen - vooral tot eigen verwondering - voor volle, dan wel uitverkochte zalen. 

De grote zaal van Paradiso ging er vervolgens in oktober 2017 met speels gemak achteraan. Dit jaar valt de kerst iets vroeger, want op zondag 23 december volgt er wederom een speciaal concert in Paradiso met de voltallige band, de Aristo Hornz, en wellicht nog wat verrassingen.

Voorprogramma: Mercy John

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Danny Vera
  • Mercy John
Op zondag 23 december geeft Danny Vera met voltallige band een speciaal eindejaarsconcert in Paradiso in Amsterdam.

Danny Vera

Hqdefault 180627 134142

Mercy John

This Ain't New York

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma