Paradiso

Daniel Norgren

Daniel Norgren

maandag 31 oktober 2016

maandag 31 oktober 2016

Ben je in het bezit van de CJP-pas? Dan kan je een kaart kopen met €2,50 korting. Klik hier voor informatie en tickets.


Na uitverkochte concerten in Bitterzoet en Paradiso Noord stoomt Daniel Norgren door naar de grote zaal van Paradiso voor een exclusief concert dit najaar. De Zweedse muzikant en zijn begeleiders Anders Grahn en Tim Grundtman – eveneens multi-instrumentalisten – staan bekend om hun eigenzinnige, robuuste songs die prachtig traditioneel en toch eigentijds klinken, als ruwe diamanten. Daniel Norgren is wel eens vergeleken met The Black Keys, Captain Beefheart en Tom Waits. In het najaar van 2015 bracht Daniel Norgren zijn tweede album dat jaar uit: “The Green Stone”, dat hij voor de helft thuis met zeldzame vintage orgels uit zijn persoonlijke verzameling opnam en voor de helft in de studio.

“For personal reasons, the support act Amanda Bergman is unfortunately forced to cancel the Fall shows in Europe. We are very sad to disappoint the fans and promoters and we hope to make it up to them in the near future". Niklas Hallberg, Management Amanda Bergman.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.

Paradiso Programme

Programma