Programma
15441940341 Daniel Lohues Peter Koudstaal

Daniël Lohues + Hartman

Daniël Lohues + Hartman

Saturday 25 May 2019

Saturday 25 May 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Na een succesvol verlopen clubtour in het najaar van 2018 heeft Daniël Lohues besloten ook in 2019 met de elektrische band te gaan spelen. Hij gaat op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. Zijn teksten zijn van bedrieglijke eenvoud bevatten altijd een nuchtere lading Drentse poëzie. Tijdens de clubtour zal de liveplaat te verkrijgen zijn met daarop opnames die afgelopen najaar gemaakt zijn.

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie M.G. Schmidtprijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’.

De band: Daniël (gitaar en zang), Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Daniël Lohues
Hqdefault 190207 185043

Vlier

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma