Programma
Paradiso

Damien Jurado + Bird On The Wire - locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin

Damien Jurado + Bird On The Wire - locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin

Wednesday 22 June 2016

Wednesday 22 June 2016

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Singer-songwriter Damien Jurado gaat al zo'n twintig jaar mee en blijft zichzelf vernieuwen. Op zijn nieuwste album 'Visions of Us On The Land', dat in maart is uitgekomen, bouwt Jurado zijn akoestische liedjes nog meer uit dan voorheen. Samen met labelmaatje en superproducer Richard Swift combineert hij ijzingwekkend gitaarspel met haast psychedelische sferen en filmsoundtracks. Het album is het laatste deel van een trilogie over een individu dat eerst moet verdwijnen uit de maatschappij om universele waarheden te ontdekken, geïnspireerd op communes in de jaren ’60 en ’70.

Deze keer neemt Damien Jurado Heather Woods Broderick (ook bekend van Efterklang, Horse Feathers, Loch Lomond en de bands van Laura Gibson, Sharon Van Etten en solo) mee op toetsen en zang en Josh Gordon op gitaar als akoestisch trio.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.

Paradiso Programme

Programma