Dakh Daughters

Dakh Daughters

Dakh Daughters

zaterdag 19 maart 2022

zaterdag 19 maart 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Belangrijk:
Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie. 

Na de Dakh Daughters kun je blijven voor Paradiso Staat Op Voor Oekraïne.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

De Dakh Daughters bestaat uit zeven actrices van het DAKH Theatre in Kyiv die muziek, kunst en creativiteit met elkaar verbinden. De muziek is een combinatie van klassieke Oekraïense gedichten met folklore. Nu de oorlog in hun thuisland voortduurt organiseren de Dakh Daughters meerdere benefietconcerten om geld op te halen voor hun landgenoten. Het fonds waar ze dit voor doen heet Prorizne, waar je kunt kiezen uit verschillende goede doelen. De gehele opbrengst gaat hier naartoe.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Dakh Daughters
Op zaterdag 19 maart staat Dakh Daughters in Paradiso met een benefiet voor Oekraine. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Dakh Daughers

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma