Programma
Dadi

Dadi Freyr

Dadi Freyr

maandag 29 maart 2021

maandag 29 maart 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Het concert van Daði Freyr in Paradiso op 29 maart 2021 is afgelast vanwege het annuleren van zijn Europese tour i.v.m. de uitbraak van het Coronavirus. Al eerder werd zijn concert in Bitterzoet in december 2020 geannuleerd. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

ENG: The concert of Daði Freyr on March 29, 2021 has been canceled due to the cancellation of his European tour due to the outbreak of the Coronavirus. His concert in Bitterzoet in December 2020 was canceled earlier. All ticket buyers will receive an email with more information.

--

A personal message from Daði Freyr: 

''Due to the ongoing pandemic, we will unfortunately not be able to go ahead with our March EU tour. We hope we will be able visit you all in the future when it is safe to do so. If you have any questions and for a refund, please contact your point of purchase. 

Thank you for everything and hopefully see you soon''.

--

Daði Freyr werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Na een muziekopleiding te hebben voltooid in Berlijn, richtte hij in 2017 de band Gagnamagnið op, samen met zijn zus en echtgenote. Daði & Gagnamagnið deden tweemaal mee aan Söngvakeppnin, de IJslandse voorrondes voor het Eurovisie Songfestival. Tijdens hun tweede deelname kwamen ze als winnaar uit de bus en werd hun vrolijke synthpoptrack ‘Think About Things’ de officiële inzending van IJsland voor het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam én in combinatie met de knotsgekke videoclip een grote viral internet-hit. Helaas mocht het Songfestival geen doorgang vinden, maar gelukkig bleef Daði niet met lege handen achter: zo won hij als pleister op de wond dit jaar de online editie van het Eurovisie Songfestival 2020. Of hij in 2021 alsnog namens IJsland in Rotterdam te zien is, is nog niet bekend. Gelukkig geeft hij wél een concert in Amsterdam op 29 maart 2021 in de grote zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Daði Freyr
Dadi Freyr - Think About Things

Dadi Freyr

Think About Things

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma