Programma
Crystal Fighters Persfoto Paradiso

Crystal Fighters

maandag 30 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 22,50

Voor leden

Geen servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Geen servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Dit is het verplaatste concert van 19 februari 2024. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum zijn ook geldig voor dit concert. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Crystal Fighters brak in 2010 wereldwijd door met hun hit 'Plage'. De Spaans-Engelse band maakt een mix van Baskische folk en elektronische muziek en maakt hiervoor zowel gebruik van traditionele, akoestische als elektronische instrumenten. Zelf omschrijven ze het liever als: 'a mixture of folk, electro, punk, techno, dubstep and Spanish pop. We are kind of like the sound that would be created if The Velvet Underground and The Gipsy Kings were to travel back in time to the Pyrenees, 1980, and make a record with Skream, Madlib and Luciano on production'. De band bracht door de jaren heen vier langspelers uit en speelde op festivals als Lowlands, Sziget en Pinkpop.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Crystal Fighters
Crystal Fighters

Crystal Fighters

Plage

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma