Paradiso

Crocodiles - verplaatst van Bitterzoet naar Paradiso

Crocodiles - verplaatst van Bitterzoet naar Paradiso

maandag 17 oktober 2016

maandag 17 oktober 2016

Dit concert is verschoven van Bitterzoet naar Paradiso (kleine zaal), adres: Weteringschans 6-8. De aanvangstijd is gewijzigd van 21.00 naar 22.00 uur. De zaal gaat nu open om 21.30 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 16 oktober 2016 worden geretourneerd bij Ticketmaster.  Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

De Amerikaanse band Crocodiles combineert post-punk met gruizige shoegaze en catchy hooks. De band bouwde een indrukwekkende livereputatie op in het undergroundcircuit en bracht ondertussen al vijf albums uit. Op 21 oktober verschijnt het zesde album 'Dreamless' waarmee aan het experimenteren is geslagen buiten het post-punk en shoegaze genre. Op de eerste single 'Telepathic Lover' hoor je de rauwe vocalen nog wel, maar is het geluid meer gladgestreken en voeren synths de boventoon.

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2016. Meer informatie over de pas vind je op de website van Indiestad. Blijf op de hoogte van indie in Paradiso via Facebook, Twitter en de nieuwsbrief.

Paradiso Programme

Programma