Programma
Cowboy Junkies website

Cowboy Junkies

Cowboy Junkies

Saturday 13 July 2019

Saturday 13 July 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

Belangrijk: de openings- en aanvangstijden van dit concert zijn als volgt gewijzigd: de deuren openen om 18:30, de band begint om 19:30 met spelen.

De Canadese alt-countryband Cowboy Junkies bewijst al dertig jaar dat ook verstilde muziek een oorverdovende indruk kan maken. Op het onderhand klassieke album ‘The Trinity Session’ uit 1988 kabbelt de herkenbare fluisterzang van Margo Timmins over de traditionele blues-, folk- en countryklanken van de band. De plaat werd in slechts één dag opgenomen in een kerk in Toronto; de vertolking van ‘Sweet Jane’ werd toen zo goed uitgevoerd dat het zelfs Lou Reeds favoriete versie van het nummer is geworden. Vorig jaar kwam ‘All That Reckoning’ uit, volgens gitarist en songwriter Michael Timmins hun meest complete en krachtige album tot nu toe.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Cowboy Junkies

Van het Sugar Mountain blog:

Op zaterdag 13 juli 2019 geeft Cowboy Junkies een concert in Paradiso in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Sweet Jane

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma