Cory wong web

Cory Wong featuring Antwaun Stanley

Cory Wong featuring Antwaun Stanley

dinsdag 3 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Cory Wong geeft in totaal twee concerten in Paradiso: op maandag 2 oktober 2023 en dinsdag 3 oktober 2023. Het concert op maandag is helemaal uitverkocht.

Op 2 en 3 oktober 2023 staat de wervelende funkgitarist en zelfbenoemd 'hype-man' Cory Wong twee keer in Paradiso. De 37-jarige gitarist uit Minneapolis begon zijn glansrijke carrière in de band Dr. Mambo's Combo, samen met een aantal bandleden van Prince. Dit bleef niet onopgemerkt: hij werd al opgepikt door funkband Vulfpack en bekende muzikanten als Gene Simmons, Questlove, Bootsy Collins en Blake Shelton, die allemaal in de rij stonden om met hem samen te werken. Cory Wong staat bekend om zijn veelzijdigheid en charismatische podiumprésence: hij is thuis in de genres jazz, pop, r&b, funk, soul en rock en alles daartussenin en steelt tijdens liveshows steevast en goedlachs de show met zijn aanstekelijke en positieve energie. 

Cory Wong: ''For me, it's all about the listener's experience. I want them to have a visceral response like: 'I feel better,' 'That was really fun,' or 'I got to escape for an hour.'. If I can get one person to feel good this way, it’s a success''. 

Antwaun Stanley
Speciaal voor de gelegenheid neemt Cory Wong zijn oude vriend Antwaun Stanley mee naar Paradiso. Stanley is een r&b-zanger die te horen is op tien nummers van Vulfpeck en vier nummers van Cory Wong, waaronder 'Work It Out' van Wong en 'Funky Duck' van Vulfpeck.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma