Programma
Conjunto web

Conjunto Papa Upa

Wednesday 24 July

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Ticket € 14,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Conjunto Papa Upa is een Amsterdamse psychedelische band met invloeden uit salsa, afro-latin en Caribische muziek. Onder leiding van Alex Figueira weerspiegelt hun muziek de geluiden van zijn jeugd in Caracas, met straatfeesten en autoradio's. De band, vergelijkbaar met Mauskovic Dance Band en Altin Gün, legt de nadruk op ritme en vermijdt uitgebreide psychedelische breaks en solo's. Hun geluid combineert Afrikaanse en Caribische ritmes, psychedelica, salsa, funk en kritische teksten over de situatie in Venezuela. Conjunto Papa Upa wil de diversiteit van Latin ritmes laten horen en bevrijdt het publiek van vastgeroeste ideeën over Latin muziek en dans, wat resulteert in een energieke en vooral dansbare ervaring. Op woensdag 24 juli presenteren ze hun nieuwe plaat 'Fruta Madura' in de Bovenzaal van Paradiso.  

Line-up

Bovenzaal

  • Conjunto Papa Upa
Conjunto Papa Upa

Conjunto Papa Upa

Libre Para Amar / Bate Quebrao

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ticket to the Tropics-pas 2024

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen zes jaar toegang tot onder meer concerten van Liniker, Luedji Luna, Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Richard Bona en vele anderen.

Hoe werkt het

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2024. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas

De pas is geldig vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma