Coloray web

Coloray

zaterdag 10 februari 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 19:30, Hoofdprogramma: 22:00

Ticket € 17,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Coloray is het alias van de elektronische muzikant Raynor de Groot. De afgelopen jaren maakte de Brabants-Berlijnse muzikant een vliegende start als dj, maar ontwikkelde hij ook een meeslepende live synthact, op het podium bijgestaan door Yannick Verhoeven (Ramses3000).

De wereld leerde Raynor kennen als de helft van houseduo Tunnelvisions, vanaf 2019 ging hij solo onder de naam Coloray. Na een aantal EP's en singles (waaronder clubbanger 'Can't Stop', die gedraaid werd door zwaargewichten als Four Tet, Hunee, Dixon en Âme), tilde Coloray tijdens de pandemie zijn muziek naar een hoger niveau met debuutalbum en audiovisueel concept 'Future Static'. Puttend uit elementen van ambient, EBM, techno, house en disco, creëerde hij zijn eigen geluid, opnieuw te horen op zijn spiksplinternieuwe plaat '©'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Coloray

3voor12: “Coloray omarmt de chaos ©”

Vuurspuwers en diabolo’s aan de rand van de jungle

Coloray

Coloray

live @ ESNS 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma