Programma
Paradiso

Color Tango (Arg.) + Tangosalon met dj's El Chino & Ferdinand

Color Tango (Arg.) + Tangosalon met dj's El Chino & Ferdinand

zondag 29 september 2013

zondag 29 september 2013

Bijna 25 jaar geleden maakte Color Tango uit Argentinië grote indruk tijdens hun debuut in Nederland. Oprichter en bandoneonist Roberto Alvarez werkte jarenlang nauw samen met tangogrootmeester Pugliese, wiens stijl in Color Tango vol vuur doorklinkt. In het grootste tango-orkest ter wereld maken de beste tangomusici wereldwijd furore met opwindende tangoshows pur sang. Color Tango is voor het eerst sinds jaren terug in Nederland met zijn beste repertoire van de afgelopen twee decennia. Voor de liefhebber een onmisbaar evenement, met voorafgaand en naderhand (tot ongeveer middernacht) een gepaste en fijne muzikale selectie van dj's El Chino en Ferdinand tijdens een tangosalon. Dit is alles vindt plaats in de Grote Zaal van Paradiso.


Line up :

Roberto Alvarez - 1st Bandoneon, Director
Hernan Bartolozzi - 2nd Bandoneon
Fernando Rodriguez - 1st Violin
Ernesto Gomez 2nd - Violin
Gustavo Hunt - Keyboards
Mariana Diez - Piano
Manuel Gomez - Contrabass
Roberto Decarre - Vocals

Concert met zit- en staanplaatsen, inclusief tango-salon voor en ná.

Van 19.00 - 20.00 uur is er een workshop tango a € 10,- p.p. (alléén paren), reserveren verplicht via mailto:[email protected]">[email protected], betaling via TangoTalks.

Tip: maak er een hele dag tango van en bezoek ook het concert van Pavadita Quartet in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord deze middag om 12:00 uur. Als bezoeker van dit concert ontvang je bovendien korting op het concert van Color Tango!Duik in de historie van Color Tango (1990):

Paradiso Programme

Programma