Programma
Couerde Pirate website

Coeur de Pirate - Duo

Coeur de Pirate - Duo

maandag 11 oktober 2021

maandag 11 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Coeur de Pirate is verplaatst naar zondag 4 december 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

  • Programma half zittend, half staand

NL: Dit is het verplaatste programma van 20 oktober 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.
ENG: This is the postponed event of October 20th, 2020. Tickets bought for the original date are valid for this date.

De Canadese zangeres en pianist Béatrice Martin oftewel Coeur de Pirate is bekend geworden met haar filmische Franstalige pop. Na het succes van haar zelfgetitelde debuutalbum en hitsingle ‘Comme des Enfants’ uit 2008 groeide ze uit tot een grote ster in Frankrijk en haar thuisland. Met haar veelzijdige album ‘Roses’ uit 2015 sloeg ze een brug tussen haar Franstalige verleden en meer Engelstalige liedjes, waarmee ze een nog groter publiek wist te bereiken. Op haar twee meest recente albums is te horen hoe ze donkere, sfeervolle nummers met meer lichtvoetige en up-tempo tracks en elektronische invloeden combineert. Voor haar tournee in 2021 keert de artiest echter terug naar de basis en treedt ze op als duo.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Couer de Pirate
Hqdefault 200707 130213

Coeur De Pirate

Ne m'appelle pas

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma