Programma
COCO JONES Press Photo 3 mb

Coco Jones

Coco Jones

donderdag 7 december 2023

donderdag 7 december 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Coco Jones in Tolhuistuin op donderdag 7 december is verplaatst naar Paradiso. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Coco Jones is een opkomende artiest en actrice. Ze begon haar carrière op jonge leeftijd en is nu bezig met het lanceren van haar muziekcarrière. Ze groeide op in Nashville, Tennessee, met ondersteunende ouders die haar passies aanmoedigden. Hoewel ze begon met zingen en muziek maken op jonge leeftijd, bracht ze ook tijd door als actrice in Disney-shows en films. Haar muziek is eerlijk en verhalend, en haar acteerervaring helpt haar om emoties en verhalen in haar nummers over te brengen. Ze heeft onlangs getekend bij High Standardz / Def Jam en werkt samen met getalenteerde producenten in r&b. Haar doel is om met haar muziek een diepe verbinding te maken met haar luisteraars en hen te inspireren tot persoonlijke groei.

Support: Savannah Ré

Line-up

Grote Zaal

  • Coco Jones
  • Savannah Ré
Coco Jones

Coco Jones

ICU

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Coco Jones op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma