Programma
Club Ticket to the Tropicskopie

Club Ticket to the Tropics

Club Ticket to the Tropics

vrijdag 2 februari 2018

vrijdag 2 februari 2018

In Paradiso

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 00:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Paradiso’s eigen tropical collectief Ticket to the Tropics presenteert: Club Ticket to the Tropics. Dj's KC the Funkaholic en Roel de Boer brengen een dansbare mix van funky afro, latin en Braziliaanse boogie. 

Dj KC The Funkaholic is sinds de jaren ’80 niet meer weg te denken uit het hoofdstedelijke uitgaansleven. Eerst als de man die de RoXY voltrok met soul, funk en house, later ook als smaakmaker als het gaat om tropische feestjes. Vanuit thuisbasis Paradiso initieerde hij tevens de Ticket to the Tropics avonden. Amsterdamse legende en houseveteraan Roel de Boer staat deze avond aan zijn zijde. Dat wordt een broeierige tropische nacht.

Bekijk evenement op Facebook

Ticket to the Tropics-pas 2018

Dit programma is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2018. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2018. Voor sommige programma's zijn een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma