Programma
Paradiso

Club Pera invites Boyz with Skillz

Club Pera invites Boyz with Skillz

zaterdag 8 oktober 2011

zaterdag 8 oktober 2011

Boyz With Skillz in Paradiso i.s.m. met Club Pera.

Een dansnacht waarin de Amsterdamse en Istanbulse tech-house scene op het programma staan. Dezelfde ingrediënten die hebben gezorgd voor het succes van Chickz With Skillz-feesten, maar nu met Boyz aan de knoppen.

Line-up:

HERMANEZ (Kling Klong, Monique Musique)

ANGELO D’ONORIO (90Watts Records, Kismet Records)

OZ ROMITA (Bonzai Records, Great Stuff Recordings, Ninefont Music)

LONE STRIKER (Rebel Radio, Studio 80)

CENK UNIS (Elevator Passion)

MC PRYME

VISUALS by ShiTv


HERMANEZ (Kling Klong, Monique Musique)

2010 was een heel goed jaar voor Hermanez. Twee releases (‘Cydonia’ en ‘Locomotive EP’) werden opgepikt door namen als Brothers Vibe, Gregor Thresher en Bart Skills. In het verschiet liggen meerdere releases op Kling Klong Records en MBF. Zijn artistieke reis die is begonnen in 2010, is nog lang niet afgelopen.

ANGELO D’ONORIO (90Watts Records, Kismet Records)
In de jaren ’90 maakte Angelo D'Onorio naam als funky techhouse DJ in Amsterdam. Hij was resident bij verschillende iconische clubs als iT, Mazzo, Paradiso en de legendarische RoXY. Drie maal werd d’Onorio geprezen met de Best Dutch DJ Award.

LONE STRIKER (Rebel Radio, Studio 80)
Lone Striker – alter ego van ‘hardstyle’ DJ JP – draait underground house, techhouse en techno. Hij is resident en oprichter van de Rebellion feesten, een snel groeiend concept in de underground house scene van Amsterdam.

OZ ROMITA (Bonzai Records, Great Stuff Recordings, Ninefont Music )
Amsterdammer Oz Romita (man achter concepten Chickz with Skillz, Stripe Two invites… en Boyz with Skillz) produceert voor labels als Great Stuff, Balkan Connection en Repressure. Zijn sound voor de dansvloer bestaat uit een mix van tribal, uplifting beats, techhouse, minimal en techno.

CENK UNIS (Elevator Passion)

Met ‘cut-and-paste’-technieken nam de kleuter Cenk de jazzcollectie van zijn vader onder handen, nog steeds hoorbaar in de muziek van zijn houseduo Artifclmen.  De sets van Cenk laten zich het best omschrijven als ‘techy, funky, jazzy, deep, with serious sample dropping, sensual tech & deep house’.

MC PRYME
MC Pryme begon zijn carrière als rapper in de Nederlandse groep King Bee, bekend van en bekroond met prijzen om hun twee hiphop klassiekers: ‘Back By Dope Demand’ en ‘Must Bee The Music’. Met zijn mystieke presentatie, rauwe vocalen en hypnotisch stijl, werd Pryme opgemerkt door vele DJ’s en in Engeland drie maal verkozen tot beste MC.

VISUALS DOOR ShiTv 
Alles draait om interactie bij ShiTv , het ‘visuele entertainment duo’ Fatih Yaran & Cenk Unis. Iedereen kan verwachten zijn/haar beeld op groot scherm terug te zien, onder handen genomen door ShiTv. Voor elk event ontwerpen ze unieke concepten die nauw aansluiten op de sfeer van de avond.Paradiso Programme

Programma