Programma
Coco Maria 1

Club Coco met Coco Maria + Jasper (Altın Gün)

Club Coco met Coco Maria + Jasper (Altın Gün)

vrijdag 31 maart 2023

vrijdag 31 maart 2023

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 22:00, Zaal sluit: 01:00, Hoofdprogramma: 22:00

Dit evenement is enkel toegankelijk voor bezoekers met een ticket voor het concert van Altın Gün​.

Dit evenement is enkel toegankelijk voor bezoekers met een ticket voor het concert van Altın Gün.

  • Besloten programma

Na afloop van het concert van Altın Gün kun je nog drie uurtjes dansen tijdens Coco Maria's Club Coco in de Kelder. Dit evenement is enkel toegankelijk voor bezoekers met een ticket voor het concert van Altın Gün. 

Coco Maria is een Mexicaans-Amsterdamse selector en radiohost op Worldwide FM en Cashmere Radio. Ze staat bekend om haar altijd verrassende plaatkeuzes en is gespecialiseerd in Zuid-Amerikaanse-, Midden-Amerikaanse- en Caribische muziek en genres als bossa nova, samba, cumbia. In Nederland draaide ze onder andere op festivals als Into The Great Wide Open en Lowlands.

Ze draait deze avond samen met Altın Gün oprichter en bassist Jasper Verhulst. Hij draait een eclectische en psychedelische mix van muzikale pareltjes van over de hele wereld. 

Line-up

Kelder

  • Coco Maria
Coco Maria - We Out Here Festival

Coco Maria

We Out Here Festival

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma