Programma
Clo Zee 211105 165222

CloZee - ADE

CloZee - ADE

donderdag 20 oktober 2022

donderdag 20 oktober 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:30

Dit is het verplaatste programma van 3 februari 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Franse producer Chloé Herry alias CloZee staat bekend om haar wereldse bass tunes. Diepe baslijnen, glitchy vocalen en ritmische samples voeren je mee naar exotische, niet-westerse bestemmingen. In haar muziek, die de producer zelf omschrijft als een mix tussen glitch hop, tribal trap en future bass, hoor je duidelijk haar voorliefde voor verre reizen én klassieke gitaar terug. 

In 2020 zette CloZee haar eigen label Odyzey Music op, waarop haar langverwachte laatste album 'Neon Jungle' verscheen. Van dit album kwam vervolgens een succesvol remix-album uit, met bewerkingen van producers als Lane 8 en Emancipator. Na performances op grote festivals als Coachella, Lollapalooza en Dour Festival komt CloZee voor haar Nouvelle Era tour voor het eerst naar Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • CloZee

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma