Programma
D645d343 Cloud Nothings Lead1 Web Cred Daniel Topete

Cloud Nothings + Teen Creeps

Cloud Nothings + Teen Creeps

Wednesday 6 February 2019

Wednesday 6 February 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Cloud Nothings brengt naar eigen zeggen 'collective raw energy'. Het viertal uit Cleveland begon als zij-project van Dylan Baldi en is uitgegroeid tot een permanent voorbeeld van hoe rock muziek hoort te klinken: gruizig, venijnig en onvermoeibaar. Met het laatste album 'LifeWithout Sound' stonden ze bovenaan de poster van het Indiestad Festival
in 2017. De release van hun nieuwe album 'Last Burning Building', dat gemaakt is met de intentie om hun liveshow na te bootsen, brengt ze in februari naar Paradiso Noord.

Voorprogramma: Teen Creeps

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Cloud Nothings
  • Teen Creeps
Hqdefault 180914 153444

The Echo of the World

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 180914 153446

I'm Not Part of Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma