Programma
Close Talker LC19

Close Talker - Indiestad X London Calling

Close Talker - Indiestad X London Calling

zaterdag 25 mei 2019

zaterdag 25 mei 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 14:00, Hoofdprogramma: 15:00

De drie leden van indierockband Close Talker groeiden samen op op de Canadese prairies en zijn al sinds jongs af aan vrienden. De band werd in 2012 opgericht en brengt met regelmaat nieuwe muziek uit. Telkens weer perfectioneert het trio hun geluid: de zware drums, bijzondere gitaargeluiden en opvallende zang lijken steeds beter op elkaar aan te sluiten. Op de nieuwe single ‘Half Past Nine’ klinkt Close Talker zelfverzekerder dan ooit tevoren, en dat belooft veel goeds voor de aankomende show in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Close Talker

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via de Paradiso webwinkel

Op 25 mei speelt Close Talker in de sfeervolle Tuinzaal van Paradiso Noord in Amsterdam. Klik hier voor meer info en tickets.

Close Talker

Half Past Nine

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma