Programma
Losse clones web

Clone Records presents: The Art Of Acid

Clone Records presents: The Art Of Acid

Saturday 1 April 2023

Saturday 1 April 2023

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal

Zaal open: 22:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op 1 april presenteren Clone Records en Paradiso The Art of Acid: een avond- en nachtvullend programma rondom één van de belangrijkste muziekstromingen binnen dance: acid. Een sound uit Chicago die terug is van nooit weggeweest: snel, gruizig, high pitched en af en toe genadeloos obscuur - de in Berlijn gevestigde Alienata laat zich in haar sets graag leiden door het typische 303-geluid uit de jaren 80. Van eigen bodem maken Beverly Hills 808303 (het acidalias van Haagse dj en producer I-F) en Serge (eigenaar van het Rotterdamse Clone-imperium) de nacht af.

Legowelt presents: Ambient Trip Commander (live)
Eerder op de avond presenteert Haagse electrolegende Legowelt zijn animatiefilm 'Ambient Trip Commander', waarvoor hij naast alle handgetekende animaties ook zelf de soundtrack verzorgde. Tijdens deze pre-show voert hij de soundtrack live uit in de Bovenzaal.

Een combi-ticket geeft je toegang tot de pre-show (22:30 - 00:00) en de clubnacht (00:00 - 05:00), waarvoor ook losse tickets te koop zijn. Het is niet mogelijk om alleen een ticket voor de pre-show te kopen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alienata
  • Serge

Bovenzaal

  • Legowelt
Alienata

Discos Atónicos invites Alienata

HÖR

Beverly Hills 808303

Beverly Hills 808303

The Crave Festival

Hqdefault 230303 143837

Legowelt

Soundtracks scenes from Ambient Trip Commander

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma