Programma
City of the Sun HQ

City of the Sun

City of the Sun

zaterdag 25 april 2020

zaterdag 25 april 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar vrijdag 11 september en verplaatst naar Bitterzoet. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en locatie.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van City Of The Sun op 25 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op vrijdag 11 september in Bitterzoet. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The April 25th concert of City Of The Sun is postponed to Friday September 11th in Bitterzoet. Your ticket remains valid for the new date and venue of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

Sinds 2011 is het uit New York afkomstige trio City Of The Sun bezig met de staande normen van rock en alles daaromheen af te breken. Genreoverschrijdend is het enige woord wat de lading dekt. Het geluid van de band beslaat invloeden uit indierock, Amerikaanse folk, flamenco en blues. De nummers klinken werelds en filmisch, een mix tussen Explosions In The Sky en Rodrigy y Gabriela. Na tours met Peter, Bjorn & John, G. Love en Thievery Corporation, is City Of The Sun inmiddels een opkomende naam in de post-rock sfeer. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • City Of The Sun
Hqdefault 191216 143154

City Of The Sun

Second Sun

Hqdefault 191216 143154 1

City Of The Sun

Intro (The xx Cover)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma