Programma
City of the Sun HQ

City of the Sun

City of the Sun

vrijdag 26 februari 2021

vrijdag 26 februari 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van City of the Sun is verplaatst naar woensdag 22 september 2021. Alle eerder gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

NL: Dit is het verplaatste programma van 25 april en 11 september. Het concert zal plaats vinden in Paradiso Noord. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum en locatie. 

ENG: This is the postponed event of April 25th and September 11th. The concert will take place in Paradiso Noord. Tickets bought for the original date and location are valid for this date. 

Sinds 2011 is het uit New York afkomstige trio City Of The Sun bezig met de staande normen van rock en alles daaromheen af te breken. Genreoverschrijdend is het enige woord wat de lading dekt. Het geluid van de band beslaat invloeden uit indierock, Amerikaanse folk, flamenco en blues. De nummers klinken werelds en filmisch, een mix tussen Explosions In The Sky en Rodrigy y Gabriela. Na tours met Peter, Bjorn & John, G. Love en Thievery Corporation, is City Of The Sun inmiddels een opkomende naam in de post-rock sfeer. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • City Of The Sun
City of the Sun

City of the Sun

Second Sun

City of the Sun

City of the Sun

Intro (The xx cover)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma