Programma
City of the Sun HQ

City of the Sun + St Woods

City of the Sun + St Woods

Monday 7 March 2022

Monday 7 March 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste programma van 25 april 2020, 11 september 2020, 26 februari 2021 en 22 november 2021. Het concert zal plaats vinden in de Tolhuistuin. Tickets gekocht voor eerdere data zijn ook geldig voor de nieuwe datum en locatie. 

===============================

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen

Sinds 2011 is het uit New York afkomstige trio City Of The Sun bezig met de staande normen van rock en alles daaromheen af te breken. Genreoverschrijdend is het enige woord wat de lading dekt. Het geluid van de band beslaat invloeden uit indierock, Amerikaanse folk, flamenco en blues. De nummers klinken werelds en filmisch, een mix tussen Explosions In The Sky en Rodrigy y Gabriela. Na tours met Peter, Bjorn & John, G. Love en Thievery Corporation, is City Of The Sun inmiddels een opkomende naam in de post-rock sfeer. 


Support: St Woods

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • City Of The Sun
  • St Woods
Op maandag 7 maart geef het post-rocktrio City Of The Sun een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn verkrijgbaar.

City Of The Sun

City Of The Sun - Second Sun

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma