Programma
Paradiso

Ciaran Lavery - verplaatst naar 20 december

Ciaran Lavery - verplaatst naar 20 december

donderdag 26 mei 2016

donderdag 26 mei 2016

Het concert van Ciaran Lavery was eerder uigesteld en is nu verplaatst naar 20 december 2016. Ook de locatie is gewijzigd van Bitterzoet naar de Roode Bioscoop. adres: Haarlemmerplein 7, Amsterdam. Het wordt een concert met zitplaatsen waarbij Ciaran Lavery solo en akoestisch zal spelen. Aanvangstijd: 20.30 uur. Zaal open: 20.00 uur.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen t/m 14 november 2016 worden geretourneerd bij Ticketmaster.

Soms zijn het de meest kwetsbare dingen die de grootste kracht uitoefenen. Dit is zeker het geval voor de rauwe alt-folk van Ciaran Lavery. Zonder enige overdadige opsmuk blijven er slechts pure, tere hartjes van songs over. Lavery laat met zijn hese stem en vakkundig vormgegeven liedjes de luisteraar zijn eigen isolatie van dichtbij meemaken, weemoedig en troostend tegelijkertijd.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.

Paradiso Programme

Programma