Programma
Ciaran lavery

Ciaran Lavery + Jarle Skavhellen

Ciaran Lavery + Jarle Skavhellen

donderdag 30 november 2017

donderdag 30 november 2017

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Soms zijn het de meest kwetsbare dingen die de grootste kracht uitoefenen. Dit is zeker het geval voor de rauwe alt-folk van Ciaran Lavery. Zonder enige overdadige opsmuk blijven er slechts pure, tere hartjes van songs over. Lavery laat met zijn hese stem en vakkundig vormgegeven liedjes de luisteraar zijn eigen isolatie van dichtbij meemaken, weemoedig en troostend tegelijkertijd. 

Op dit moment is de Ierse singer-songwriter bezig met zijn derde album dat begin 2018 moet verschijnen. Het is de opvolger van 'Not Nearly Dark' en 'Let Bad In'. Dat tweede album won in 2016 de award voor het beste album in zijn thuisland.

Voorprogramma: Jarle Skavhellen

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Ciaran Lavery
Op 30 november speelt Ciaran Lavery in de Tuinzaal van Paradiso Noord.

Acoustic Session

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Jarle Skavhellen Youtube Image 1

The Ghost In Your Smile

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma