Programma
Paradiso

Chocolade

Chocolade

vrijdag 8 juni 2018

vrijdag 8 juni 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 03:00, Hoofdprogramma: 23:00

Na afloop van Linde Schöne + Dave Budha in Paradiso Noord neemt de Nijmeegse partij de zaal over en verzorgd de afterparty tot 03:00! 

Chocolade is hét R&B en Hip Hop feest van oost Nederland gemaakt voor en door echte fijnproevers. De hits van nu, classics van toen en de sound van de toekomst, alle ingrediënten smelten samen tot de perfecte mix! Met een viertal aan ijzersterke residents en de beste (inter)nationale DJ’s verkopen ze al 5 jaar lang elke editie uit en bewijzen ze het ultieme recept in handen te hebben voor een heerlijke avond die steeds weer naar meer smaakt!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma