Programma
Chase Press Photo JPG mb

Chase Shakur

Chase Shakur

Wednesday 29 November 2023

Wednesday 29 November 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Chase Shakur in Paradiso op woensdag 29 november is verplaatst naar Bitterzoet. De tijden zijn ook aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De visie van Chase Shakur is zowel eenvoudig als ambitieus: het geluid van r&b veranderen. Op zijn meest recente project ‘it's not you, it’s me’, overstijgt de getalenteerde singer-songwriter genres om een unieke wereld op te roepen. Gewapend met een diep inzicht in de muzikale geschiedenis van het Zuiden – hiphop, funk, soul, pop en r&b – mixt Shakur deze verschillende elementen tot een vooruitstrevend geluid dat diep geworteld is in de zwarte cultuur. Het nieuwe project is een uitbreiding van zijn release uit 2022, ‘It'll Be Fine’, en een reflectie over het leven na een toxische relatie. Op ‘it's not you, it’s me’, vermengt kwetsbaarheid zich met littekens, waardoor een werk ontstaat dat Shakur neerzet als sterk en bereid om te leren van zijn eigen fouten. Ter ere van dit project maakt Chase Shakur dit najaar een stop in Paradiso.

Line-up

Bitterzoet

  • Chase Shakur
Chase Shakur

Chase Shakur

x's n o's

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Chase Shakur op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma