Programma
Chapclub banner

Chap Club III

Chap Club III

dinsdag 17 oktober 2023

dinsdag 17 oktober 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Welkom bij de meest angstaanjagende, rauwe en spookachtige Chap Club tot nu toe, Chap Club III 17 oktober in Paradiso! Een onvergetelijke nacht van spookachtige vibes en enge beats.

Betreed een duistere, grimmige locatie waar de muren fluisteren en de vloer kraakt onder de druk van onze zware bassen. De lucht is gevuld met de geur van mysterie en de energie van de echte hiphop liefhebbers die hun innerlijke monsters loslaten op de dansvloer.

Chap Club is een community gedreven hiphop evenement, wij brengen zowel opkomende ‘underground’ artiesten als meer ‘gevestigde’ talenten samen in een unieke en energieke line-up. De community staat centraal. Chap Club moedigt samenwerking, uitwisseling van ideeën en het delen van ervaringen aan. Dit stimuleert niet alleen de groei van individuele artiesten, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van de hiphopscene in Nederland als geheel.

Op het podium kan je enge artiesten checken. Verwacht spookachtige rhymes die je de rillingen bezorgen en beats die je hart sneller laten kloppen dan een spookverhaal in het donker. Onze line-up luidt;

Drie super gekke collectives Bezeten, Barkievijftig150 en Spinnenweb, een aantal solo artiesten die super kwijt gaan ProdRichi, Kani, Yungkid Mino, XNMI en Loopey daarbij nog drie dj’s om helemaal los te kunnen gaan Dj Odlav, en bass.

Durf jij onze angstaanjagende line-up aan?

Line-up

Bovenzaal

  Beluister Chap Club III Playlist

  DIP (Dinsdag in Paradiso)

  DIP is een vrije ruimte waar makers de ruimte krijgen om elke dinsdagavond nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren. Een plek voor talentvolle organisaties, collectieven, kunstenaars, performers, makers, vrije vogels en uitvinders om een eigen invulling te geven aan de dinsdagavond van Paradiso.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma