Programma
Channeltres

Channel Tres

Channel Tres

dinsdag 21 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De show van Channel Tres in Parallel is verplaatst naar Paradiso. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De getalenteerde rapper, zanger, dj en producer Channel Tres uit Compton heeft de afgelopen jaren wereldwijd op verschillende grote festivals gestaan en indrukwekkende locaties uitverkocht met zijn shows. De Amerikaan staat bekend om zijn optredens waar hij dreunende Detroit techno vloeiend weet te mixen met groovy Chicago house en een vleugje West Coast rap. Sinds zijn eerste release in 2018, heeft Channel een gigantische following opgebouwd en een reeks nummers uitgebracht met tientallen miljoenen steams, zoals ‘Topdown’, ‘Tunnel’, en ‘Fuego’ met hiphop-grootheid Tyler The Creator.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Channel Tres
CHANNEL TRES LA rooftop bumpin' house set

CHANNEL TRES

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma